20 Δεκ 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

        ΑΠΟΦΑΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ   ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
 


        Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ αναγνωρίζει το συσσωρευμένο «χρέος» που δημιούργησαν – με πράξεις και παραλείψεις τους- ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ – διαπλεκόμενοι πολιτικοί των  τελευταίων  δεκαετιών  (θα οδηγηθούν στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη της Πατρίδας μας).

        Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αμφισβητεί τη νομική υπόσταση της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» -θεωρώντας αυτή ως μια  απλή «Διακρατική Ένωση Τραπεζών»- που στόχο έχει το διαρκή υπερπλουτισμό των διάφορων οικονομικών – επιχειρηματικών λόμπυς, αλλά και μεμονωμένων κερδοσκόπων. Συνεπώς, ΑΠΟΧΩΡΕΙ από την Ε.Ε.,ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ την ισχύ των διακρατικών – «Ευρωπαϊκών» συνθηκών (Μάαστριχτ, Σέγκεν, Λισαβόνας, Δουβλίνου κ.λ.π.) – και οτιδήποτε απορρέει από αυτές. Επίσης, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ η ισχύς του άρθρου 28 του ελληνικού συντάγματος  «περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας» (ουδέποτε έγιναν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για ΟΛΑ τα προαναφερόμενα – όπως ορίζει ΡΗΤΑ το άρθρο 44, παρ. 2 του ελληνικού συντάγματος).

        Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ επιθυμεί τη διατήρηση δεσμών φιλίας –στα  πλαίσια της αμοιβαιότητας- με τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής  ηπείρου, διατηρώντας όμως ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ για την πολιτική πρακτική των κυβερνήσεών τους.

        Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα λειτουργεί στο εξής με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ γνώμονα τα ελληνικά – εθνικά – λαϊκά συμφέροντα.

        Με βάση τα ανωτέρω, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ αναγνωρίζει την παραμικρή «μνημονιακή» υποχρέωση – δέσμευση, αποσυνδέεται ΑΜΕΣΑ από το ευρώ, προβαίνει σε νόμιμη κυκλοφορία ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ και ΑΠΑΙΤΕΙ την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ελλάδα ΟΛΩΝ των ξένων  δυνάμεων  παρέμβασης. (τρόικα, «επόπτες», κ.λ.π.)

        Εν ονόματι του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

        ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΣ 15/12/2012



        ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ αυτό το κείμενο;

        Προσυπογράψτε το!

        Σας αρέσει; ΔΙΑΔΩΣΤΕ το!










Συνολικές προβολές σελίδας