24 Μαΐ 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

                     Το  ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ 
          "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"


    Στέλνει τους θερμούς χαιρετισμούς  και την  ΑΠΟΛΥΤΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  του στους εξεγερμένους Ισπανούς και σε όλους εκείνους που ζουν σε χώρες με έλλειμμα Δημοκρατίας. Σε αυτούς που ζητούν να μπορούν οι ίδιοι να αποφασίζουν για τις τύχες τους- και για την ίδια τους τη καθημερινότητα.
  -Όταν ξεκινήσαμε απ' την Αθήνα αυτή την προσπάθεια  για την  ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ , περιμέναμε να συμβεί , πρώτα εδώ στην Ελλάδα, στην κοιτίδα της δημοκρατίας, αυτό που γίνεται τώρα στην  ΙΣΠΑΝΙΑ  και αύριο αλλού.
  -Έχουν αποσταλεί φυλλάδια και βιβλία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , ώστε να είναι ενήμερος της κατάστασης.
  -Δόθηκαν και   αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Βουλής (22/05/2011) φυλλάδια με τα αιτήματα των ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ , από μέλη του κινήματος!
  - Απεστάλησαν και μοιράστηκαν μέχρι τώρα περίπου 120.000 φυλλάδια και βιβλία ,σε όλη τη χώρα, με τις απόψεις των πολιτών για μια  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του λαού!  Τα μέλη του κινήματος αυξάνονται ταχύτατα ,καθώς ο  Έλληνας δεν αντέχει την αυθαιρεσία και την κοροϊδία!
 -Δυστυχώς η συμπαράσταση από τα κατευθυνόμενα  ΜΜΕ , ήταν μέτρια, έως ανύπαρκτη. Χαιρόμαστε βεβαίως που αυτές οι ιδέες  βοήθησαν (έστω και μετά από ένα χρόνο-έστω και σε μια άλλη χώρα), να συμβεί κάτι , που ελπίζουμε ότι θα αλλάξει και εδώ  ΡΙΖΙΚΑ τον  ΤΡΟΠΟ  ΛΗΨΗΣ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. 
  -Καλούμε και τους Ελληνες πολίτες να ενδιαφερθούν για την  ΕΝΕΡΓΗ και ΚΟΡΥΦΑΙΑ  πολιτική δράση . 
  -Αγώνας μέχρι τέλους για να κατακτήσουμε  τις  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ - ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ  διαδικασίες. 
  -Μακρυά απ' την αυθαιρεσία των ξεπερασμένων κομματικών μηχανισμών!
  -Ο αγώνας συνεχίζεται!

                              Ιωάννης Δ. Ζαφειρόπουλος-Αθήνα
Ιδρυτής και υπεύθυνος του κινήματος:
        "ΕΜΠΡΟΣ  ΓΙΑ  ΑΛΗΘΙΝΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"
(ιστοσελίδα  παρόμοια)
    

Συνολικές προβολές σελίδας