14 Αυγ 2010

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ....



    -  " Αντισταθμιστικό τέλος" σου λένε... 

  -Τι είναι αυτό;  (υπέρ λεμβούχων,  τελωνειακών κτλ. σήμερα και χθές, υπέρ ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΔΕΚΟ αύριο και μεθαύριο).  

  -Το αντισταθμιστικό τέλος στην οποιαδήποτε μορφή κι' αν σου... παρουσιάζεται- συνήθως σε λογαριασμούς  ΔΕΗ, ΟΤΕ και άλλων οργανισμών- είναι  Η  ΤΡΑΝΗ  ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ΤΗΣ  ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ  που διέπει το σημερινό Ελληνικό κράτος  (όπως και οι λογαριασμοί... έναντι ).
 
   -Αυτό το τέλος, για να γίνουμε σαφέστεροι , τοποθετείται όταν κάποιος ή κάποιοι για τους οποιουσδήποτε λόγους... έχασαν χρήματα. 
  -Οι λεμβούχοι  έχασαν αφού έγινε λιμάνι με χρήματα των ... πολιτών, οι τελωνιακοί σιγά- σιγά εξαφανίζονται ύστερα από υπογραφές διεθνών συμφωνιών ελεύθερης διακίνησης αγαθών και προϊόντων.
 
    -Πολύ ωραία !
  - Ομως οι πολίτες ΠΛΗΡΩΣΑΝ (και μάλιστα αδρά ) αυτές τις αλλαγές, οπότε προς τι τα αντισταθμιστικά τέλη; 
  -Εχουμε καμιά ταμπελίτσα στο μέτωπο που γράφει "ΒΛΑΚΑΣ"; 
  -Μπορεί ποτέ δεν ξέρεις...
 
   -Και βέβαια όταν οι αφελείς πολίτες  θα τοποθετήσουν φωτοβολταϊκά ή μικρές ανεμογεννήτριες για να εξοικονομήσουν ΧΡΗΜΑΤΑ  (αφού πληρώσουν την όλη εγκατάσταση) θα έρθει η ΔΕΗ και θα τους πεί: 
  -" Εντάξει, αλλά εμείς χάνουμε λεφτά: 
  -Θα σας βάλουμε ένα τέλος εξισορρόπησης , ένα αντισταθμιστικό τέλος , σημασία έχει η καθαρή - οικολογική - πράσινη ενέργεια". 

  -Εδώ γελάνε (ή κλαίνε) ανάλογα...

  -Και όταν έρθει η αυστριακή εταιρία να δώσει υπηρεσίες τηλεφώνου στη χώρα μας , ο ΟΤΕ επειδή θα χάσει χρήματα θα βάλει αντισταθμιστικά τέλη που θα πληρώνουν οι πολίτες! 

  -Τελικά δεν τη βγάζουμε καθαρή με τίποτα. 

  - ΕΚΤΟΣ  ΑΝ  ΠΑΨΟΥΜΕ  ΝΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ  ΣΑΝ  ΚΟΠΑΔΙ...



Συνολικές προβολές σελίδας