20 Ιουλ 2009

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΥ (ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)







a








ΜΑΣ ΤΟ ΄ΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



  -"Νεκρός βρέθηκε ο νεαρός με τα όμορφα χαρακτηριστικά από το ΚΕΤΕΚ του Ρέντη.
  - Γιος φτωχών μεταναστών, πετάχτηκε στην κοίτη του Ιλισσού -μάλλον από συμμορία συμμαθητών του αφού κακοποιήθηκε και ξυλοκοπήθηκε- ύστερα από ενέδρα που του έστησαν καθώς επέστρεφε σπίτι.

Αξιόπιστες μαρτυρίες -που ερευνώνται από την αστυνομία- αναφέρουν ότι ο 19χρονος σπουδαστής από την Αμπχαζία είχε απομονωθεί από τον περίγυρο του εξαιτίας ζήλιας (ή και φθόνου πιθανότατα), που δημιουργούσε η συμπάθεια των σπουδαστριών του ΚΕΤΕΚ προς το πρόσωπό του. 
  -Ένας συμμαθητής του από τη σχολή δήλωσε απερίφραστα: "Ε ναι, πολλοί δεν γουστάρανε τον τύπο!
  - Παρά ήταν έξυπνος και όμορφος και μας έτρωγε τις γκόμενες... : 
  -Μας το 'παιζε και πολύ αξιοπρέπεια και ανωτερότητα ο έτσι.   -Όχι ότι δεν ήταν αξιόλογο άτομο, αυτό τον έφαγε -πιστεύω...".

  -Η είδηση ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι και έτσι.

  -Αν ΔΕΝ ήταν αυτή που όλοι μας γνωρίζουμε: 

  -Το βέβαιο είναι ότι (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ) ΚΑΠΟΙΑ είδηση θα υπήρχε, είτε με την προαναφερθείσα μορφή (βάλτε εσείς όποια ανάλογη εκδοχή θέλετε...) είτε πολύ αργότερα, όταν ο νεαρός -που ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ οι συμμαθητές του
-ή θα τα ΄βαζε με κάποιους "άλλους" (με συμμορία ή μόνος του) ή θα 'πεφτε σε κατάθλιψη, στα ναρκωτικά -αν φυσικά δεν τον "τραβούσε" ο κόσμος της μόδας- συγκέντρωνε στο πρόσωπο του τον φθόνο (και τον φόβο...) των ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΩΝ που -όταν δεν μπορούν να "φθάσουν" κάποιον καλύτερο - "φροντίζουν" να τον ταπεινώνουν σε καθημερινή βάση τόσο ευθέως, όσο και πλαγίως: "Έλα τώρα: ο τύπος είναι βλαμμένος, παράξενος, τρελαμένος, αφού ΔΕΝ ανήκει ΠΟΥΘΕΝΑ, είναι στον κόσμο του..." (και άλλα παρόμοια).
Και ο Άλεξ από τη Βέροια υπερέβαινε τον "μέσο όρο" (τι ηλίθια έκφραση - αλήθεια!):Πλήρωσε με τη ζωή του τη διαφορετικότητά του και την αξιοπρεπή στάση ζωής που διάλεξε να κρατήσει. Απλά, ο σπουδαστής ΔΙΑΛΕΞΕ άλλον «ρόλο» : Αντί να γίνει ΘΥΜΑ, αποφάσισε να γίνει ΘΥΤΗΣ: Ούτε ΑΥΤΟ το κατάφερε (μόνο τον εαυτό του σκότωσε!) αν και είχε μαζί του 66 σφαίρες...
Και μετά ήρθαν,... οι «ειδικοί»… Ψυχολόγοι, «κοινωνικός περίγυρος», κοινωνιολόγοι, ψυχαναλυτές, ψυχίατροι και εγκληματολόγοι σκύλεψαν πάνω στο άψυχο κορμί του ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ (και όχι δολοφόνου – είπαμε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν σκότωσε!) και είπαν, είπαν… είπαν ότι «ήταν μοναχικό άτομο» (θαρρείς και τα "κοινωνικά άτομα" δεν έχουν ποτέ παρόμοιες συμπεριφορές - αν είναι δυνατόν!), είπαν ότι «φορούσε μαύρα ρούχα», ότι "είχε FACE ΒΟΟΚ", ότι "τα μάτια του ήταν έντονα μπλε", ότι "έπινε τον καφέ του σε μια γωνίτσα της αυλής", ότι «ήταν πολύ ήσυχος», κλπ,, κλπ. 

  -Τώρα μάλιστα: 
  -Όσοι έχουν παρόμοια "στάση ζωής" είναι – δυνητικά- «ύποπτα»(!) για παρόμοιες συμπεριφορές! (Ασε που "ενοχοποιούνται τα... μπλε μάτια, τα μαύρα ρούχα- και εντάξει για τα FACE BOOKS- είναι
υπεύθυνα για πολλές αρνητικές καταστάσεις ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, καταλαβαίνετε τι εννοώ...).

  -Καθένας από τους προαναφερθέντες «ειδικούς» φρόντισε να ΚΕΡΔΙΣΕΙ απ’ την … ανέλπιστη «ευκαιρία» αυτού του όχι πρωτοφανούς για την Ελλάδα περιστατικού (προηγήθηκαν άλλα ΔΥΟ πιο πολύνεκρα, το ένα στο Ηράκλειο Κρήτης με τρεις νεκρούς!), ένα κομμάτι από την οικονομική πίτα του... μέλλοντός τους (διορισμοί εαυτών και «αλλήλων» σε σχολεία και σχολές , περιστολές ελευθεριών με νέες τεχνολογίες ανίχνευσης -άρα μίζες κι ένα σωρό άλλα τέτοια εμετικά και φασιστικά όπως «προληπτικός εγκλεισμός» υπόπτων για «παρεκκλίνουσα (από το μέσο όρο) συμπεριφορά» ατόμων – που κάποιοι ίσως να «μη γουστάρουν και πολύ», λόγω των κάπως προοδευτικών ιδεών τους…»

   -Και – βέβαια- είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  για τους νεοταξίτες επικυρίαρχους ανά τον κόσμο να … συμψηφίσουν τα χιλιάδες περιστατικά τέτοιου τύπου ανά την οικουμένη και να «αποφασίσουν» για το πώς ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να φέρεται, να λειτουργεί, να περπατά, να μιλά και να... ντύνεται (άρα και να σκέπτεται) ένα άτομο για να μη «χαρακτηρισθεί» 
 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τη δημόσια ασφάλεια.

  - Ο κοινωνικός φασισμός τού προαποφασισμένου τρόπου ζωής είναι ΕΔΩ!

  - Καλώς ήρθατε στο, CLUB! (www.SAFETY -και... παπάκια, κάμερες, μικροτσίπς, ξέρουν αυτοί...).



Συνολικές προβολές σελίδας